Ersätt rakning, vaxning, utdragning med pincett och
hårborttagningskrämer med en behandling som ger långvariga
resultat från Esmee Light Clinic.


Ellipse använder korta, snabba ljusströmmar från en blixtlampa. På några få minuter avlägsnas oönskad hårväxt från alla kroppsdelar. Det unika Ellipse-systemet filtrerar försiktigt ljuset på två sätt för att säkerställa att endast ljus med korrekta egenskaper (rätt våglängder) kommer i kontakt med huden.

Hår innehåller pigment (melamin) som absorberar ljuset och omvandlar ljuset till värme. Håret överför värmen in i hårsäckarna som sedan förstörs och därför försvårar produktion av nytt hår.

För att säkerställa säker optimal ljusöverföring till håret och för att kyla ner huden, appliceras ett tunt lager gel (liknar det som används vid ultraljudsundersökningar) på huden före behandlingen. Behandlaren för sedan applikatorn över hela behandlingsområdet.


Metoden är mest effektiv för behandling av mörka hår. Ju ljusare huden är desto tydligare är skillnaden mellan färgen på hår och hud. Ellipse har förprogrammerade inställningar för olika hår- och hudfärger, så att mängden energi som applikatorn avger kan ställas in efter dina behov.
 

---


Hudföryngring, Skin Rejuvenation behandling med Ellipse hjälper dig att behålla ett yngre och fräschare utseende. Det säkra , synliga ljus som avges av Ellipse blixtljuslampa får ditt ansikte att se jämnare och bättre ut genom att ta bort åldersfläckar och synlig blodkärl, samt förbättrar din huds struktur. Diffus rodnad och ojämn pigmentering reduceras också. Många kvinnor rapporterar att det blir enklare att sminka sig.

Behandling i ansiktet är mest populär, men alla kroppsdelar kan behandlas.


Blixtljuslampan producerar ljus som är noggrant filtrerat på två sätt för att säkerställa att endast ljus med korrekta egenskaper (rätt våglängder) kommer i kontakt med huden.

Ljuset som släpps igenom har valts därför att det är en sort som två naturliga kroppsämnen reagerar på. Åldersfläckar innehåller ett ämne som heter melanin och blodkärl innehåller ett ämne som heter hemoglobin. När celler som innehåller mycket melanin eller hemoglobin träffas med rätt typ av ljus upphettas de och förstörs på några tusendels sekunder.


Då Skin Rejuvenation är baserad på ljusabsorbering hos melanin och hemoglobin, blir behandlingen mest effektiv hos personer med ljus hud, som inte är solbränd vid tiden för behandlingen. Desto ljusare hud, desto bättre kontrast blir det mellan åldersfläckar/blodkärl och huden, vilket gör behandlingen lättare. Ellipse har förprogrammerade inställningar för olika hudtyper, vilket gör att rätt energi för din sammansättning levereras.


Följ oss på Facebook
och ta del av aktuella
erbjudanden!